TWİNSS

Franchise Adaylarında Aranan Özellikler

Twinss olarak, girişimci ruhu, yüksek motivasyonu ve başarma hırsı olan, yönetim deneyimine sahip, gerekli finansal kaynakları sağlayabilen işletmeci franchise adaylarını tercih ediyoruz.

Eğitim:

Seçilen franchise adayları ve personelleri, restoran açılışından önce Twinss şubelerinde düzenlenen kapsamlı eğitim programına katılırlar. Bu eğitim, restoran açılışı sonrası en az bir hafta süreyle devam eder.

Destek Hizmetleri:

Franchise işletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları ve açılıştan itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon ve kalite kontrol gibi konularda kapsamlı destek sağlanmaktadır.

Yer Seçimi:

Restoranlarımız için yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları ve hızlı servis restoranlarına uygun ana arterler tercih edilir. Seçilen lokasyon, Twinss yetkilileri tarafından incelenip onaylandıktan sonra kiralama işlemi gerçekleştirilir.

Fiziksel Özellikler:

Cadde üzerindeki restoranlar için kot farkı bulunmayan, en az 120 m² kapalı alana sahip, minimum 8 metre cephe genişliğine ve minimum 2,90 metre tavan yüksekliğine sahip dükkânlar tercih edilmektedir. Alışveriş merkezlerinin yemek katlarında açılacak restoranlar içinse depo alanları dâhil en az 100 m² alan yeterlidir.

Ayrıca restoran açılacak lokasyonun giriş katında olması ve herhangi bir kot farkının bulunmaması gereklidir. Kiralanan mekanın iç düzenlemesi ve inşaat işlemleri, Twinss marka standartlarına uygun olarak kontrol edilerek onaylanır.

FRANCHİSİNG

BAŞVURU FORMU